B-Brave te vroeg gestopt?

B-Brave te vroeg gestopt?

1
22
0
maandag, 19 juni 2017
Nieuws
Zanger Cassius Verbond (19) denkt dat de band B-Brave, die in maart 2017 uit elkaar ging, te vroeg is gestopt. “We hadden er meer uit kunnen halen en ook meer hitjes kunnen maken.” In het programma Zie Ze Liegen vertelt hij maandag dat sommige bandleden andere ambities kregen. “Zij willen waarschijnlijk solo dingen doen of willen meer voor televisie betekenen. Er zijn zeker discussies voorgevallen over de breuk, maar er is geen ruzie. We zijn gewoon goed uit elkaar gegaan en de breuk is niet meer terug te draaien.” “Kaj (van der Voort) en Jai (Wowor) waren de jongens met andere ambities. Ik was een klein beetje boos op ze en was verdrietig, maar kan het ook wel begrijpen. Het is hun keuze en die accepteer ik”, zegt Verbond terwijl hij in het kader van het programma aangesloten zit aan een leugendetector. “Ik had graag met de jongens doorgewild, ik vind het dan ook jammer dat we uit elkaar zijn. Maar nu kan ik ook mijn eigen dingen doen en daar ben ik heel blij om.”
Bron / Lees Meer: NU.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *