Wij zoeken DJ’s

Wij zoeken DJ’s

1
50
0
woensdag, 28 juni 2017
Nieuws

Wij zijn opzoek naar DJ’s voor Radio 385 en dan voornamelijk externe DJ’s. Ben jij 15 jaar oud of ouder? Altijd al gedroomd om voor een radiostation te werken? Dan is daar nu de mogelijkheid voor, want wij zijn opzoek naar jou als je voldoet aan de onderstaande eissen;

  • 15 Jaar of Ouder
  • Minimaal 1 uur beschikbaar per week (Uitzendingstijd)
  • Kennis van radio automation systemen als; SAM Broadcaster, RadioDJ of andere

Wat gebruiken wij ?

Radio 385 maakt gebruik van een nieuw systeem voor onze radioprogramma’s. Het programma heet ‘RadioDJ’ en is een open source radio automation systeem dat het mogelijk maakt om tools te ontwikkelen voor ons radiostation.

Waar moet je zijn ?

Om te solliciteren verzoeken we je om een e-mail te sturen naar info@radio385.nl met als onderwerp ‘Sollicitatie’, vertel in deze e-mail waarom we moeten kiezen voor jou en voeg een demo toe als je die hebt, de demo is niet verplicht.

Hoelang duurt het tot een reactie?

We streven ernaar om alle inzendingen binnen 8 uur af te handelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *